Geplaatst op

Lingerie kopen voor je vrouw

Een goedgekozen geschenk laat geen vrouw onberoerd. Diverse onderzoeken hebben voorgaande jaren uitgewezen dat ruim een derde van de vrouwen het liefste lingerie krijgt als cadeautje voor de feestdagen.

Een lingeriesetje in haar maat, precies in die kleur waar ze zo van houdt is altijd een succes. Maar hoe koop je haar het lingeriesetje van haar dromen? Volg onze 6 tips …

Tip 1: Zoek de juiste bh-maat

Voor je op zoek gaat naar een mooie beha met bijpassend slipje, kijk je best even in haar lingerielade. Vind een van de BH’s die ze veel draagt. Zo krijg je niet alleen een beter zicht op haar stijl en smaak, maar kom je ook haar juiste maat te weten. Kijk goed of de maat die je noteert Europees (EUR) of Frans (FR) is, want die verhoudingen kunnen erg verschillen. Een BH maat bestaat uit een dubbel getal en een letter. Bijvoorbeeld 80E.

Tip 2: Wat voor soort bh? Is het nu een Push-up bh of een voorgevormde?

De keuze aan bh- en slipjesmodellen is zo uitgebreid dat je er misschien nauwelijks wijs uit raakt. Ook hier kan een kleine inspectie van de lingerielade van pas komen. Draagt je lief voorgevormd en waar moet je dan nog op letten? Een push-up bh heeft extra dikke kussens onderin de cups. Een spacercup model heeft wel vullig, de cups zijn dus gevormd, maar is dun en heel erg makkelijk in te deuken.

Tip 3: Deze lingeriekleuren vindt ze mooi

Haar kleurvoorkeuren kan je afleiden uit de lingerie die ze voor zichzelf kocht, maar ook haar kleding vertelt veel. Draagt ze meestal kleding in donkere kleuren, dan kunnen subtiele tinten als grijs, donkerblauw, zwart haar wellicht het beste bekoren. Is ze eerder een kleurrijk type, doe haar dan een setje cadeau in de kleur die ze het liefste draagt. Of kies een kleur die jij haar prachtig vindt staan.

Tip 4: Een zelfverzekerde vrouw is een sexy vrouw

Lingerie cadeau geven draait om haar. Het kan dus best zijn dat jij haar liever graag eens in een niemendalletje ziet, maar zij zich daar helemaal niet prettig bij voelt. Kies bij voorkeur niet iets uit wat ze eigenlijk nooit zal dragen. Hierdoor kan ze erg onzeker worden.  Je bent tenslotte niet alleen met haar om haar uiterlijk, want ook haar persoonlijkheid is onderdeel van wat jou in haar aantrekt. Geef haar dus wel de lingerie die echt bij haar past. Want een vrouw die zelfverzekerd is, straalt en voelt zich aantrekkelijk.

Tip 5: De sleutel tot ieder hart

Wist je dat zij het heel bijzonder vindt als jij moeite hebt gedaan om uit te zoeken welke maat zij draagt en wat zij mooi vindt? Dan scoor je zeker weten punten! Dit betekend voor haar dat je echt interesse in haar toont. En dat is de sleutel tot ieder hart.  

Tip 6: Speel op safe

Weet je nog steeds niet waar je moet beginnen? Speel dan op safe en doe haar een cadeaubon met een leuke attentie cadeau.
Cadeaubonnen van onze webshop vindt je onderin het menu bij Cadeau & Inpakservice. U kunt dan kiezen uit een bedrag en een optie om een hardcopy thuis gestuurd te krijgen, of een code per e-mail.
De meeste vrouwen zullen voor zichzelf niet gauw heel veel geld uitgeven aan lingerie. Maar dat betekent niet dat ze stiekem niet graag een luxe lingeriesetje zouden willen hebben. Veel succes met het vinden van haar droomsetje!

Kijk gerust eens bij onze categorie cadeau inspriratie om wat ideetjes op te doen.