Geplaatst op

Wat is een Spacer-bh en zijn voordelen?

Er was eens een tijd dat een BH een BH was, maar die dagen zijn niet meer zoals er verschillende stijlen zijn die alle verschillende soorten problemen, comfortniveaus en stijlen aanpakken. Vrouwen stellen vandaag de dag ook heel andere eisen aan een BH dan bijvoorbeeld 25 jaar geleden. Inmiddels is er in die tijd ook heel veel veranderd en zijn er diverse innovaties geweest. Er zijn zelfs stijlen specifiek voor de kleding die je draagt ​​en vandaag gaan we je alles vertellen over de Spacerbh’s die de onderkledingindustrie hebben veroverd, vanwege hun vele voordelen. Tussendoor geven we je enkele voorbeelden van de spacerbh’s uit ons assortiment.

Viania Spacer BH Marina Zwart

 

De Marina BH is een wat luxueuzer model van Viania. Spacerbh welke vergelijkbaar is met uitlopend model BEA. Met het rugpand in een zachte stevige stof met reliëf patroon en zacht kanten schouderbanden.

<–Verkrijgbaar in Zwart, Wit, Almond en seizoenskleuren in B t/m E-cup omvang 75 t/m 100 en F&G-cup 70 t/m 95 voor €25,95

Ook in een beugelloze variant verkrijgbaar

 

 

 

 

 

Wat zijn spacer-bh’s precies?

Een beha met gewatteerde cups die niet warm of zweterig wordt. Spacer materiaal is lichtgewicht dubbellaags schuim. Een spacer-bh ziet er net uit als een gewone T-shirt-bh, maar je zult het verschil voelen zodra je het aantrekt. Ze zijn gemaakt van een extreem lichte, elastische, luchtige en ademende stof waardoor ze perfect zijn voor de warmere dagen of als je de neiging hebt om meer te zweten dan anderen. Dus ook ideaal voor een hete zomerdag. Om precies te zijn, het Spacer-schuim is gebreid om schuimende luchtzakken te creëren, waardoor lucht door de cup kan stromen. Het gevoel is ook luxueus zacht en heeft een beetje sponsachtige elementen die je letterlijk het gevoel geven dat je helemaal niets draagt ​​zonder de voordelen weg te nemen die je krijgt van het dragen van een bh. Door de elasticiteit vormt de cup zich naar de borst. En nog een voordeel van de spacer beha is, dat de cups niet zo snel gaan bobbelen als een voorgevormde T-shirt BH nog wel eens voor de gewoonte heeft.

Viania type Sally Spacer bh, verkrijgbaar in Zwart, Wit en seizoenskleuren B t/m F-cup, omvang 75 t/m 100 voor € 23,95 >

Spacer-bh’s zijn het dunste type padding dat je kunt vinden. En omdat ze zijn gegoten, geven ze je een mooie afgeronde vorm. Omdat spacer-bh’s erg veel lijken op T-shirt-bh’s, hebben ze nog steeds een gegoten cup die een ronde vorm stimuleert – zonder al te veel opvulling. Laat je niet misleiden door de lichte stof. Het unieke vakmanschap van de spacer beha’s zorgt ervoor dat de steun prominent is zonder overheersende elementen. Comfort staat bovenaan op de voordelenlijst van spacer-bh’s, omdat de nadruk ligt vooral op de ademende stof en comfortabele zachte cups die natuurlijk en subtiel zijn gevormd.
Al deze innovatieve voordelen en elementen van spacer-bh’s zorgen uiteindelijk voor dat gevoel alsof je helemaal geen BH draagt ​​- een verlangen dat velen vrouwen al jaren en jaren willen hebben.

Kortom als je op zoek bent naar een gewatteerde cup, maar de traditionele schuimwattering te warm of te stevig vindt, kies dan een Spacer-beha. Ondanks dat de beha verderlicht aanvoelt, geeft het uitstekende steun van het type dat je vroeger alleen kreeg met veel steviger materiaal of met dikkere watteringen.


<– Viania type Carola Spacerbh (verkrijgbaar in standaard kleuren: zwart, créme, wit, nude en volcano en tal van diverse seizoenskleuren) B t/m G-cup, omvang 70 t/m 100 (B&C vanaf 75) voor € 24,95

Ook verkrijgbaar in een beugelloze variant € 23,95 en als BH-Hemd € 26,95

 

 

 

 

 

Viania Spacercup BH

 

Ook leuk ter afwisseling is model Elena. Zachte spacercups met een leuke bloementjesprint. Dit is een seizoensitem, dus beperkt beschikbaar.

 

<– Verkrijgbaar in 75-95, B-E-cup voor €24,95

 

 

 

 

 

De Ella BH is volledig van Spacer materiaal. Zeer licht voorgevormde Spacerbh, cups met zachte, rekbare, ademende inzet. In een caramel kleur met daarover heen zwarte zeer zachte tule uitgestanst in een tijdloze bloemenbladeren print. Dit geeft het prachtige effect dat het lijkt alsof u een zwarte kanten BH draagt en uw huid zichtbaar is. Maar echter zit daar nog een voorgevormde cup onder. Zeer zachte stevige schouderbanden. Het rugpand is ook van een stevig Spacer materiaal, wat meest vergelijkbaar is met scuba/neopreen achtige stof. Voor perfecte support en een slanker ogend figuur. Super licht gewicht BH en temperatuurregulerend.
Verkrijgbaar in zwart en créme in B-G-cup omvang 80 t/m 105 voor €25,95 > (dit model is uitlopend en wordt niet meer geproduceerd, op=op)

 

 

Viania type BEA Volle Cup Spacerbh is altijd het icoonmodel geweest van Viania (verkrijgbaar in wit, zwart, silk en & seizoenskleuren in B-G-cup, omvang 75 t/m 100 B-E, 75 t/m 90F, 75 t/m 85G voor € 22,95 (Viania is gestopt met de productie van dit model dus op=op)

 

 

 

Alle SpacerBH modellen bij elkaar vindt u door in de zoekbalk Spacer te typen.