Dorina

“Love your Curves”

Gevestigd in Duitsland in 1968, Dorina is een designhuis voor vrouwen op zoek naar modieuze lingerie en kwaliteit badkleding voor elk moment van hun diverse leven.

Dorina ontwerpt stijlvolle en toch comfortabele producten. Geïnspireert door vrouwen die trots zijn op hun unieke lichaamsvorm. Ze omhelzen de persoonlijk diversiteit van elke vrouw in haar leven en haar vele rollen. Ze ondersteunen en moedigen aan om je ware zelf te uiten op jouw eigen manier natuurlijk, zelfverzekerd of sensueel te zijn. Dorina viert oprecht de diversiteit en natuurlijke schoonheid van alle vrouwen, dus retoucheren ze de huid, sporen of tatoeages van hun modellen niet.

Ze ontwerpen uitgebreide collecties PURE ESSENTIALS en FASHION voor de hedendaagse vrouw ‘Love her Curves.’ En innoveren met nieuwe stoffen en technologie om te voorzien producten met maximaal comfort, pasvorm & ondersteuning.

Zij ontwerpen voor echte vrouwen, bieden een breed scala aan maten en vormen, waardoor prijzen aantrekkelijk blijven. Het proces van ontwerp tot productie wordt gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze de hoogst mogelijke kwaliteit leveren.

99% van de producten zijn OEKO-TEX-gecertificeerd. Dorina heeft daarbij moeder aarde als inspiratie en is toegewijd om haar te beschermen. Dorina’ missie is dan ook om de producten te produceren en te verpakken op een meest duurzame manier.  Ze verhogen het gebruik van eco-vezels in de collecties en gebruiken alleen een 100% duurzame verpakking. Biologisch afbreekbaar plastic, zowel verpakking als hangers. Gerecycled karton voor de kaartjes en vanaf seizoen 2020 óók lingerie vervaardigd uit gerecyled materiaal. Fashion Collecties worden alleen geproduceerd op bestelling zonder grote voorraden te hebben die naderhand vernietigd zouden worden.

Empreinte

Het 70-jarige merk Empreinte vertegenwoordigt het toppunt van kwaliteit en design. Gefabriceerd in Frankrijk, het duurt twee weken om elke BH te produceren en elke productlijn is 12-18 maanden in ontwikkeling.

Empreinte is een prachtig lingeriemerk uit Frankrijk, opgericht in 1946. De techniek die wordt gebruikt bij het maken van bh’s van dit merk zijn zeer uitgemeten. De cups is stevig, maar de stof en kant zeer zacht, om de hele dag lang optimale ondersteuning en comfort te waarborgen. De elasticiteit van de band wordt met 30% verminderd om extra ondersteuning en comfort te bieden. De gesloten vorm en het materiaal bieden optimale ondersteuning om dat slankere silhouet te geven. Empreinte’s speciaal ontworpen en unieke stof zorgt ervoor dat de achterkant van de beha op zijn plaats blijft en niet oprijst, het is van stevig zacht materiaal. De kwaliteit van de materialen is zo hoog dat u jaren plezier van de lingerie van dit merk zult beleven. Dit alles resulteert in een perfect silhouet, maar toch met optimale comfort. Van C t/m H – Cup! van omvang 65 tot 110.

Zie hier een mooi filmpje van hoe de BH’s van dit merk zorgvuldig gemaakt worden.

Empreinte heeft verschillende modellen beha’s, de basis is gericht op Full Cup bh’s en Balconnet modellen, maar ook padded (voorgevormd) en badmode.

De BH’s van dit merk zijn normaliter zo rond de 100 euro. Wat basismodellen zonder kant zullen rond de 85 euro liggen en de luxere modellen lopen al snel op richting de 130 euro. Voor broekjes ligt dat zo tussen de 40 en 80 euro. Door overstock of uitlopende modellen/kleuren, kunnen wij ze voor zeer gereduceerde prijzen aanbieden.  Kortom prachtige Empreinte lingerie voor Sale/Solden prijzen!

OP=OP

Viania

Viania stelt hoge waarden met betrekking tot hun producten. Kwaliteit en draagbaarheid zijn hun hoogste prioriteit. Uw welzijn wordt beïnvloed door die materialen die uw huid direct aanraken. Viania biedt comfortabele degelijke BH’s aan van aangenaam materiaal voor een zachte prijs. De voorgevormde modellen zijn zonder harde vulling, waarvan de meestel modellen met een zogeheten Spacer-cup, dit is een flexibele-cup en kenmerkt zich door een elastische voorgevormde cup die zich aanpast aan uw borst maar ook ademend zijn.  Er zijn poplaire vaste series in het assortiment in stijlvolle basiskleuren en modieuze seizoens kleuren. BH’s van Viania zijn verkrijgbaar van A t/m G cup, tot maximaal omvang 100.

Kollé Serré & Piege

Piege is een Frans merk dat alle vormen weerspiegelt. De collectie biedt comfortabele lingerie voor elke dag, maar ook om te verleiden. De combinatie van moderne lijnen naast klassieke ontwerpen maakt Piege tot een must have voor je kledingkast. Kollé Serré en Piege zijn van dezelfde fabrikant. Piegé biedt vaak wat verleidelijkere lingerie aan en Kollé Serré heeft meer klassieke en degelijkere lijnen, waaronder ook stevige beugelloze BH’s in een moderne stijl.  Van A t/m F cup.

En het belangrijkste: de prijs-kwaliteit verhouding is opmerkelijk! En zeker bij ons want wij bieden de overstock en uitlopende kleuren/series aan voor een extra gereduceerde prijs.

Sassa

Sassa staat voor competentie gebaseerd op jarenlange ervaring. Opgericht in 1989 in Bad Urach, Schwaben, en gespecialiseerd in dameslingerie en nachtkleding. De filosofie van sassa is dat er aandacht is voor detail, zij staan voor uitstekende kwaliteit, goede pasvorm en mooie designs voor een lage prijs. Het merk Sassa staat voor vrijheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Bewezen basics of spannende lingerie, of het nu eenvoudig en functioneel of verleidelijk en brutaal is. Combineer de verschillende collecties en modellen met elkaar en wees wie je bent. BH’s van Sassa zijn verkrijgbaar van A t/m F cup, tot omvang 100 en soft bh’s (beugelloos) tot zelfs omvang 120.