Gratis verzending boven de €100,-* Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden*

Punten sparen bij Milo Lingerie

Wanneer u online shopt bij Milo Lingerie kunt u automatisch punten sparen. Tijdens het bestelproces kunt u op het moment dat u uw gegevens invult eenvoudig een wachtwoord opgegeven om een account te maken.

Wanneer u een eigen account aanmaakt kunt u beginnen met punten sparen. Voor elke euro die u uitgeeft in onze online shop ontvangt u automatisch 1 spaarpunt in uw account. U ontvangt uw spaarpunten op het moment dat wij de bestelling hebben verstuurd. Voor elk artikel dat u retourneert zullen de verkregen punten komen te vervallen.

U kunt ook punten sparen met een product recensie, dit kan alleen wanneer u het product ook daadwerkelijk gekocht heeft. Voor elke product review ontvangt u 5 spaarpunten. Let wel, niet voor elke productcategorie is een product review mogelijk.

U kunt uw spaarpunten verzilveren voor korting op uw volgende bestelling. Punten zijn niet inwisselbaar voor contant geld en uitsluitend online te besteden.

Waarde van spaarpunten

Voor iedere euro ontvang je 1 spaarpunt en 100 punten is 4 euro waard. Stel u plaatst een bestelling van 100,- euro dan ontvangt u 100 punten. Let op; verzendkosten en kortingen tellen niet mee. De waarde van 100 punten is 4 euro, welke u kunt verzilveren bij u volgende bestelling. Wilt u uw punten verzilveren geef dit dan aan tijdens het bestelproces.

Hoe lang zijn mijn spaarpunten geldig?

Gespaarde punten zijn 12 maanden geldig. Als u vandaag punten verdient dan kunt u deze nog 1 jaar inwisselen daarna vervallen uw punten.

Spaarpunten bekijken

Als u een account heeft kunt u op ieder moment inloggen op uw account om te kijken wat uw huidige spaarsaldo is. 

Veelgestelde vragen

Kan ik ook zelf kiezen hoeveel punten ik inwissel?

Ja, u hoeft geen minimaal aantal punten te hebben om gebruik te kunnen maken van uw punten. U kunt iedere gespaarde punt meteen op maken tijdens een volgende bestelling. Dit kan tijdens de checkout. U kunt er ook voor kiezen om door te sparen. U kunt tot 500 punten inleveren ter waarde van €20 korting.

Worden mijn punten automatisch bijgeschreven?

Ja, u punten worden automatisch bijgeschreven zodra wij uw bestelling versturen. Als u gebruik wilt maken van uw gespaarde punten dan moet u dit wel zelf aangeven bij u bestelling. Uw korting wordt niet automatisch verrekend.

Let op, bij retourneren worden de punten eveneens verrekend, voor elk artikel dat u retourneert zullen de verkregen punten komen te vervallen.

Wanneer worden mijn punten definitief bijgeschreven?

Uw punten worden pas definitief bijgeschreven op het moment dat uw bestelling ook daadwerkelijk verzonden is.

Ik heb minder punten gekregen dan mijn bestelwaarde, hoe kan dat?

Verzendkosten en kortingen worden ook in mindering gebracht op het aantal punten. Voor verzendkosten ontvangt u dus geen punten.

Hoe wissel ik spaarpunten in?

U kunt de spaarpunten inwisselen in het winkelmandje als korting op uw bestelling, uw saldo en de waarde er van staan bovenin aangegeven, in het vakje boven de knop “inwisselen” typt of (klikt met de pijltjes die verschijnen) het aantal punten in. U kunt per keer natuurlijk niet meer punten inwisselen dan u heeft gespaard tot een maximum van 500 punten per keer. Klik op inwisselen en uw punten worden als korting verrekend op het totaalbedrag.

De waardering van www.milolingerie.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2122 reviews.