Contact

Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen of door contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk (meestal binnen een uur, doch uiterlijk binnen 48 uur) beantwoorden.

Lukt het niet om te bestellen? Mail of bel dan gerust, wij helpen u verder.

Op de hoogte blijven van de laatste producten, nieuwtjes, aanbiedingen en speciale acties? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Contact informatie:
Email:
info@milolingerie.nl
Telefoonnummer: 
0299845453 (ma-vr 10:00-16:00, beperkt bereikbaar)
Telefonische acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsgegevens:

Milo Lingerie is onderdeel van Milo Trading

Milo Trading
Westerstraat 7
1441 AR Purmerend

Geen bezoekadres zonder afspraak

KvK-nummer: 37113589
BTW-Nummer: Op aanvraag

Frequently Asked Questions

Staat uw vraag misschien hier tussen?

Waarom heb ik geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling?

Nadat u uw bestelling hebt afgerond, krijgt u automatisch binnen enkele minuten een bevestiging. Heeft u deze na langere tijd nog steeds niet ontvangen? Dat kan komen door:

– mogelijk is het bestelproces niet volledig afgerond. In dit geval is de bestelling ook niet bij ons binnen gekomen.
– mogelijk is het e-mailadres foutief ingevuld.
– mogelijk is de bevestiging in de map voor ‘ongewenste e-mail’/’spam’ terecht gekomen. Dit gebeurt met name bij e-mailadressen van Hotmail. (Dit kan eveneens het geval zijn als wij u achteraf een betaalverzoek sturen)

Waarom is mijn bestelling nog niet bezorgd?

Doorgaans bezorgt PostNL Pakketpost binnen Nederland en België binnen 1 werkdag na verzending. Voor andere landen is dit meestal 2-3 werkdagen. Dit kunnen zij echter niet garanderen en kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt. Houdt er met drukke periodes zoals vanaf Black Friday eind November t/m na de Kerst rekening mee dat u bestelling langer onderweg kan zijn dan gebruikelijk.
Brievenbuspost binnen Nederland duurt doorgaans 1-3 werkdagen. Voor België is dit 2-4 werkdagen en kan in sporadische gevallen zelfs uitlopen tot 10 dagen.
Hier hebben wij jammer genoeg helaas geen invloed op.

UPS bezorgt doorgaans ook binnen 1 werkdag na verzending binnen Nederland, België en Duitsland. Voor andere landen kan dit iets langer zijn tot maximaal 2-3 werkdagen. Zij zijn doorgaans consistenter in de bezorgtermijnen.

Indien u een bestelling geplaatst heeft van een artikel waar een levertermijn op zit, staat een indicatie van de levertijd vermeld bij het artikel en in het winkelmandje. Dit is doorgaans een ruime indicatie en de producten worden meestal sneller geleverd dan de indicatie aangeeft. Toch kan het voorkomen dat de daadwerkelijke levertijd hiervan kan afwijken. Aan de indicatie kunnen helaas geen rechten worden ontleend, omdat wij ook afhankelijk zijn van derde partijen. Wij brengen u altijd nauwgezet op de hoogte van afwijkingen van de gecommuniceerde levertijden en overleggen met u wanneer dit buiten de indicatietermijn valt.

Nog steeds niets ontvangen? Bent u er zeker van dat uw bestelling bij ons is binnengekomen?

Kan ik mijn bestelling nog aanpassen?

Als een bestelling eenmaal geplaatst is in de webshop, dan kunt u deze niet meer zelf aanpassen. Mocht u onverhoopt iets willen aanpassen, stuur hiervoor dan zo snel mogelijk een e-mail naar ons met vermelding van het ordernummer. Dan proberen wij of de bestelling nog aangepast kan worden. We proberen altijd zo snel mogelijk overgaan tot het verzenden van uw bestelling. Is de bestelling al ingepakt voor verzending, dan kunnen wij deze helaas niet meer aanpassen. U zult dan een nieuwe bestelling moeten doen, of een artikel retourneren. De kosten van retourneren zijn voor eigen rekening.

Contactformulier