Privacy verklaring

Deze Privacy- en Cookieverklaring is opgesteld om duidelijk te maken dat wij de privacy van alle persoonsgegevens waarmee Milo Lingerie in aanraking komt, zeer serieus nemen. Om die reden worden de door ons verzamelde persoonsgegevens zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Wij houden ons daarbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In deze verklaring willen we u goed informeren over ons privacy- en cookiebeleid. Als u vragen hebt of meer informatie wenst dan kunt u contact opnemen via info@milolingerie.nl.

Milo Lingerie, onderdeel van Milo Trading is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring (laatst bijgewerkt op: 31-10-2019)

Privacy

Milo Lingerie respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Milo Lingerie zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Dit privacy beleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Milo Lingerie. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 01/11/2017, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacy beleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

Milo Lingerie bewaart en gebruikt de persoonsgegevens uitsluitend die rechtstreeks worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan Milo Lingerie worden verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Deze gegevens worden alleen opgenomen in het klantenbestand van Milo Lingerie indien u een account aanmaakt en voor het uitvoeren van een overeenkomst. Het versturen van reclame e-mails door Milo Lingerie gebeurd alleen indien u toestemming heeft gegeven voor een nieuwsbrief. U dient de aanmelding hiervoor dan ook te bevestigen via de link die u per email toegestuurd krijgt bij aanmelding. Op iedere nieuwsbrief bevindt zich een mogelijkheid voor afmelden van de nieuwsbrief.

U geeft door het plaatsen van een bestelling toestemming voor het gebruik van deze gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Het verwerken van orders.
  • Het versturen van e-mails door Milo Lingerie met betrekking tot uw order.

Levensduur en reden: Milo Lingerie bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: Adres- en persoonsgegevens, worden niet bewaard. Zodra de bestelling afgerond is doen wij niets meer met uw gegevens. Uw gegevens staan echter wel in het ordersysteem en in onze papieren factuuradministratie, welke wij (alleen) zelf in beheer hebben. Echter niet met doel uw gegevens te bewaren, te verspreiden of voor andere doeleinden te gebruiken dan oorspronkelijk bedoeld. Enkel voor administratieve doeleinden. Deze gegevens zijn zorgvuldig opgeslagen en nadien de wettelijk verplichte bewaartermijn van onze administratie is verstreken, worden alle gegevens zorgvuldig vernietigd.

U geeft door het aanmelden op onze nieuwsbrief toestemming voor de volgende doeleinden:

  • Het versturen van een nieuwsbrief, om u op de hoogte te houden van nieuws, nieuwe producten en vernieuwingen op de website. Inschrijven gaat niet automatisch, u dient hiervoor de optie zelf aan te vinken en via een e-mail op de bevestigingslink te klikken

Levensduur: Indien u zich aangemeld heeft voor onze nieuwsbrief blijven uw naam en e-mailadres bewaard zolang u op onze nieuwsbrief bent ingeschreven. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.

U geeft door het invullen van het contactformulier of het versturen van een e-mail naar ons toestemming voor de volgende doeleinden:

  • Het beantwoorden van uw vragen of opmerkingen.

Levensduur: Indien u ons een e-mail stuurt met een vraag of het contactformulier invult, wordt uw e-mailadres alleen gebruikt om uw vraag of opmerking te kunnen beantwoorden. Uw gegevens worden niet bewaard.

U geeft door het aanmaken van een klantaccount toestemming voor de volgende doeleinden:

  • Indien u een account aanmaakt blijven uw gegevens, zoals uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres bewaard, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. U kunt dan inloggen met uw aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord. Wij hebben geen toegang tot uw inloggegevens, enkel tot uw klantgegevens.

Levensduur: Indien u een klantaccount aanmaakt worden de door u ingevoerde gegevens bewaard tot u het klantaccount verwijderd of door ons laat verwijderen.

Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw volledige naam toevoegt. Dit mag ook alleen uw voornaam zijn. Het e-mailadres dat u opgeeft, zal niet zichtbaar zijn op de website. We zijn altijd benieuwd naar de meningen van onze klanten, dus stellen uw bijdrage in ons gastenboek zeer op prijs. Wij behouden het recht incorrecte bijdragen te verwijderen. Dit houdt in, dat wanneer u bijvoorbeeld een recensie schrijft, terwijl u nimmer een bestelling geplaatst heeft.

Beveiligde verbinding

Wij werken met een SSL beveiligde website, dat betekend beknopt dat gegevens die u verstuurt binnen het bestelproces en contactformulieren veilig en versleuteld worden verstuurd.

Een webwinkel met een geldig SSL certificaat biedt u twee garanties:

  1. Het certificaat garandeert op de eerste plaats de identiteit van ons bedrijf achter deze webwinkel.
  2. De webwinkel zorgt voor een beveiligde verbinding. Dit is van belang bij het heen en weer gaan van informatie tussen uw computer en de website van onze webwinkel. Anderen kunnen deze gegevens niet inlezen of bewerken, ze worden versleuteld verzonden.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Bij een bezoek aan onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die door u worden opgegeven in het kader van de door u gevraagde dienst of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

– NAW-gegevens

– Factuuradres

– E-mailadres

– Betalingsgegevens

– Orderhistorie

– Telefoonnummer (niet verplicht)

– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch.

– Bankrekeningnummer. Deze vragen wij alleen op bij een retour, dit om het gecrediteerde bedrag te kunnen storneren. De gegevens op het retourformulier worden enkel gebruikt om uw retour te kunnen verwerken en voor verbeterdoeleinden. Het formulier en daarop ingevulde gegevens worden na verwerken van de retour direct vernietigd. Uw bankrekeningnummer kan tevens mogelijk eventueel te herleiden zijn via betaalservice Mollie.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@milolingerie.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Milo Lingerie verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw bestelling en daarmee gemoeide betaling;

– Navolging van uw bestelling;

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder (mits u zich daar voor aan heeft gemeld);

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren (telefoonnummer invullen is niet verplicht);

– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken;

– Om goederen en diensten bij u af te leveren.

Zonder het verstrekken van deze gegevens kunnen wij geen verkoop op afstand voltooien.

Geautomatiseerde besluitvorming

Milo Lingerie neemt geen geautomatiseerde besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Milo Lingerie) tussen zit. Milo Lingerie doet niet aan profiling.

Delen van persoonsgegevens met derden

Milolingerie.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. De door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Derden zijn:

  • Betaalservice Mollie;
  • Plink;
  • PayPal;
  • MyParcel danwel Sendcloud en PostNL danwel UPS;
  • Klarna.

Andere derden zijn:

  • Neostrada, op diens servers staan alle gegevens van onze webwinkel opgeslagen;
  • Webwinkelkeurmerk, deze partij is gekoppeld aan Mijnwebwinkel, via hen ontvangt u een e-mail om een recensie te kunnen achterlaten in ons gastenboek;
  • Uw eigen bank, met betrekking tot betalingen;
  • MailChimp, voor het versturen van nieuwsbrieven;
  • Google Analytics.

Al deze derde partijen hebben dragen hun eigen verantwoordelijkheid voor het omgaan met uw gegevens. Indien u hier meer informatie over wenst, kunt u de website van desbetreffende derde raadplegen.

Over de gegevensverwerking
Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webhosting & software

Onze webwinkel is ontwikkeld met software van WooCommerce, wij hebben voor onze webhosting gekozen voor Neostrada. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Neostrada heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Neostrada is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Er worden regelmatig back-ups gemaakt om verlies van data te voorkomen.

WooCommerce

Onze webwinkel is ontwikkeld met software van WooCommerce, wij hosten onze webwinkel op een server in eigen beheer. Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om misbruik, verlies en corruptie van gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan in ieder geval uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Er worden regelmatig back-ups gemaakt om verlies van data te voorkomen.

Webhosting – Neostrada

Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van Neostrada. Neostrada verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Neostrada heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Neostrada is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

Virtueel assistent

Een virtueel assistent is een zelfstandig ondernemer, die ons op virtuele basis ondersteunt. De virtueel assistent assisteert ons onder andere bij onze webshopsoftware en onze webhosting, voor het installeren en configureren van plugin’s, het maken van back-ups etc. Ons virtueel assistent is Agnetha van deonlineassistente.nl is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht en heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van onze website gegevens te voorkomen.

E-mail en mailinglijsten

Outlook

Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Outlook. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Outlook heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

Neostrada

Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Neostrada. Neostrada verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Neostrada heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Neostrada is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

Mailchimp

Wij versturen onze nieuwsbrieven via Mailchimp. Mailchimp verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Mailchimp heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Mailchimp is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

Beoordelingen

WebwinkelKeur

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een recensie achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website, u kunt uw naam te allen tijde wijzigen in bijvoorbeeld alleen u voornaam of anoniem, zodat uw volledige naam niet bij de recensie zichtbaar staat, uw e-mail adres is niet zichtbaar. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Payment processors

Mollie, Plink

Voor het afhandelen van (een groot deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie en Plink. Mollie en Plink verwerken uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie en Plink hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie en Plink behouden zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s en Plink’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie en Plink bewaren uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Wij maken alleen gebruik van Plink indien wij u een betaalverzoek sturen, wanneer uw betaling bijvoorbeeld niet is gelukt door een storing bij uw bank of iDeal, of u bijvoorbeeld na een ruiling nog ergens voor moet bijbetalen.

PayPal

Voor het afhandelen van (een deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform PayPal. PayPal verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. PayPal heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. PayPal behoud zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. PayPal bewaard uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Klarna

Om u de betalingsopties van Klarna te kunnen aanbieden, zullen wij persoonlijke gegevens, zoals contactgegevens en bestelgegevens, overdragen aan Klarna. Op die manier kan Klarna beoordelen of u de betaalopties die worden aangeboden door Klarna kunt gebruiken en de betalingsopties aan uw behoeften kunt aanpassen. U ontvangt algemene informatie over Klarna hier. Uw persoonlijke gegevens worden door Klarna verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke voorschriften voor gegevensbescherming en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Verzenden en logistiek

MyParcel, Sendcloud

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van MyParcel en Sendcloud voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met MyParcel en/of Sendcloud te delen. MyParcel en Sendcloud gebruiken deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst, zodat er onder andere een verzendlabel gemaakt kan worden en de traceergegevens van het pakket met u gedeeld kunnen worden. Deze zijn gekoppeld aan de bezorgende maatschappij PostNL of UPS.

PostNL, UPS

De bezorging vindt plaats door PostNL, dan wel UPS. PostNL en UPS hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. In het geval dat PostNL of UPS onderaannemers inschakelt, stellen zij uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen (derden)

Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze dienst of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). Bovenstaand hebben wij u vooraf gemeld welke andere bedrijven uw gegevens krijgen.

Sociale media

 

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen delen op sociale netwerken zoals Pinterest. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door het sociale media platform zelf. Deze knoppen worden actief indien u daarop klikt. Leest u de privacyverklaring van de betreffende sociale media om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Milolingerie.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Milolingerie.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Voor verbeterdoeleinden van onze website kunnen wij de volgende gegevens steekproefsgewijs via Google statistieken zien, als u op onze website surft:

– Locatiegegevens

– Gegevens over uw activiteiten op onze website

– Internetbrowser en apparaat type

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens, er staat niet bij wie er op onze site surft.

Levensduur en reden: Bij Google Analytics hebben wij de zo kort mogelijke levensduur van 14 maanden ingesteld voor de gegevensbehoud van deze tracking info. Na deze periode worden de gegevens automatisch verwijderd. De informatie uit deze gegevens zijn kort gezegd zeer nuttig om de website te optimaliseren. Analytics wordt gebruikt om de performance van een webshop te meten en indirect marketing inspanningen.

In- en uitschakelen van cookies

In uw browser kunt u instellen dat het opslaan van cookies alleen wordt geaccepteerd, wanneer u ermee instemt, u kunt alle cookies accepteren, alleen noodzakelijke cookies of uw cookietoestemming intrekken. Raadpleeg voor meer informatie hierover de handleiding van uw webbrowser. Let op: veel websites werken niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld.

Meer over ons cookie beleid: Cookie Beleid

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Milolingerie.nl en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@milolingerie.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Milolingerie.nl wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Milolingerie.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@milolingerie.nl. De pdf-versie van onze privacy verklaring kunt u hier downloaden.

Wijzigingen in het privacy beleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacy beleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacy beleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

Heeft u vragen over ons privacy-beleid of andere zaken? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens:

Milo Lingerie www.milolingerie.nl

Milo Trading
Westerstraat 7
1441 AR Purmerend
Nederland
T 0299-845453 (acquisitie niet gewenst)
E info@milolingerie.nl
KvK: 37113589